Обзоры

Найкращй планшет- Xiaomi Mi Pad 3






Всім привіт! Мене звати Руслан і зараз я вам розкажу про найкраще що я коли-небудь тримав в руках! Через мої руки пройшло дуже багато техніки від Xiaomi. Тому я, як ніхто інший можу розказати не сухі факти, а практику: те що я бачив, те що я відчував, те що мені подобається, і те що мене бентежило! Взагалі як я вже казав - це найкраще, що я тримав в руках, найкраще навіть за iPad. А користувався я Mi Pad 2 Mi Pad 3. І по декілька штук. Взагалі користуюся Mi pad 3 вже десь біля року, це мій десь 5 мі Mi Pad 3))). Тому можу розповісти про всі його плюси та мінуси, які можуть траплятися коли ви купуєте Цей дивовижний планшет!


Комплектація.

Що стосується комплектації тут нема чого казати, ви всі все дуже добре знаєте!! Але Xiaomi...будь ласка, дуже прошу, зробіть так щоб виймати ваші пристрої було легко, а не тяжко! Я мав дуже багато пристроїв і у всіх однакова проблема дуже тяжко виймати їх з коробки, а інколи може бути і трагічною трясеш, трясеш і бац все випало та розбилось( зауважте це, будь ласка! Хоча білі коробки досить естетичні, та приємні!


Зовнішній вигляд і ергономіка.

Що тут сказати! Ти просто ловиш задоволення, ти не хочеш його одягати ні в який чохол, бо ти розумієш, що це щось дивовижне, незвичайне, фантастичне, це що ..ммм.. за гранню розуміння!!! Коли тримаєш без чохла цей металевий, тонкий, але трошки тяжкий планшет. Такого задоволення не отримував від жодного іншого планшету! А тримав їх дуже багато...вчасності Ipad різних марок. Як можна зробити такий приємний пристрій? Xiaomi Ви молодці!!! Хоча по боках є рамки, але їх достатньо для того щоб впевнено тримати планшет в руках і натиснути зайвий раз на екран, та і з плином часу ви їх не помічаєте!


Екран.

Взагалі я часто користуюся електронними пристроями на вулиці. То для мене дуже важливо, щоб планшет на вулиці був яркий та дуже гучний! Все це є в Mi pad 3 навіть в достатку!!! Він дуже яркий на вулиці, і дуже добре видно навіть при сонячному дні. Зображення чіткі і ясні, гарні, насичені! Що стосується Екрану то тут все дуже і дуже файно! Технологія IPS забезпечує максимальні кути огляду, відсутність помітної оку сітки.Відношення сторін 4:3. Захисне скло і дисплей виконані без повітряного прошарку. Інверсії кольорів немає. На екрані була досить не погана матова захисна плівка, але з нею на сонці не дуже добре видно, тому я купив скло і знаєте я його ще більше полюбив!!! Користуватися стало ще приємніше і дуже добре видно всі кольори! Антивідблискова та оліофобного покриття тут на жаль не має, тому коли купляєте скло купляйте з оліофобним покриттям, ато замучуєтесь відтирати відбитки(((.


MIUI.
Тут вже я не задоволений! Бо оновлення на цей планшет просто не приходять! Як стояли рік назад MIUI 8 так і стоїть, так і буде стояти! А в загалом працює швидко його 4 ОЗУ достатньо хватає на всі процеси, на відміну від Mi Pad 2 він не перегружає сторінки, музичний плеєр о як це мене турбувало - це просто жах НЕ ПЕРЕДАТИ!!! Добре що Mi Pad 3 цього і близько немає. Працює дуже швидко, при дуже великих навантаженнях!
Продуктивність.
Відразу скажу що це не ігровий планшет, хоча майже всі ігри с Маркету літають. Xiaomi MI Pad 3 обладнаний шести-ядерним процесором MediaTek MT8176. 28-нанометровый техпроцес, 2,1 ГГц на ядро, відео-прискорювачем PowerVR GX6250. Сім карти або Sd немає та не буде! Тут я згоден, бо все це гальмує сучасні пристрої! Для Xiaomi важливіше стабільність! І тут я цілковито їх підтримую! За допомогою OTG робіть, переносить, що хочете. Для мене це дуже важлива функція якої нажаль немає в Ipad. В сучасному світі мобільність необхідна, а з таким планшетом ви зможете по дорозі зробити все що забажаєте 4 ОЗУ Вам в цьому допоможуть! А 64 гб пам'яті Хватає на ура навіть для мене! Скоріш за всього у Вас є телефон ще на 64 гб!
Мультимедійні можливості.

Ой, все планшети сьогодні не для цього. Все крапка!
Автономність.
Не дуже радує, но і не розчаровує. Хватає для активного використання 6 600 Ма/ч. на один повний або півтора дня. На жаль, функція швидкої зарядки відсутня. Тому процес займає цілих чотири години. Але це не помітно, чесно Вам скажу, ставити на зарядку у ввечері та й все нема проблем)
Висновок.
Дуже Якісний планшет. Конкурент у нього на ринку тільки один це Ipad mini 3,Ipad mini 4 і то останні працюють на IOS, а це про мобільність і мови нема, хто мене розуміє, та і система дуже не зручна, і ціна значно більша за те саме. Звук MI Pad 3 набагато техіше ніж у MI Pad 2. Також чехол на магнітах пробиває магнітний датчик , в разі чого планшет не стого, не с сього може блокуватись!

Где найти такой товар?
Купить
Купить
Купить
Комментарии
Написать комментарий
Другие обзоры автора
Похожие обзоры